Wie zijn wij?

Multifeed richt zich op de Nederlandse, Belgische en Duitse varkenshouderij en is gespecialiseerd in het maken van voer wat specifiek per klant wordt samengesteld, specialiteiten en biggenmelk. Wij brengen ‘De Kennis in Praktijk’ door te kijken wat het varken ons vertelt en daar in samenwerking met de klant de voersamenstelling op af te stemmen.

Nutrilac: totaal-voerconcept voor biggen

Multifeed heeft in samenwerking met Joosten Products een totaal-voerconcept voor biggen ontwikkeld: Nutrilac. Nutrilac biedt voeders voor de gehele levensduur van biggen, van geboorte tot afleveren op 25 kilo. Doordat de voeders nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd vereenvoudigt de overgang naar de volgende voeder en groeien de biggen optimaal en uniform.

Vier voeders met geleidelijke voerovergang

Nutrilac bestaat uit vier verschillende voeders: Plus, Pre Plus One (PPO), Wean en GRO. Nutrilac Plus is een melkvervanger, Nutrilac PPO is een prestarter, Nutrilac Wean is een speenvoer en Nutrilac GRO is een korrel voor biggenopfok. De Nutrilac-voeders zijn als totaalconcept ontwikkeld waardoor de voerovergang geleidelijk verloopt en de voeropname goed blijft. Door gebruik van dezelfde voedingsbronnen en concentraten van voorgaande voeders wordt onder andere speendip voorkomen.

Unieke voedingsbronnen

Nutrilac bevat een aantal unieke voedingsbronnen die rijk zijn aan vezels, essentiële aminozuren, vitamine B-complex, organische spoorelementen en mineralen. Deze grondstoffen trainen de darmen, zorgen voor een rustige darmpassagesnelheid en maken de voeders homogeen zodat verteringssappen goed inwerken.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden van de productlijn Nutrilac? Bekijk hier de brochure van Nutrilac of neem contact met ons op!

Bekijk Nutrilac brochure

Voerbestelling

Om het plaatsen, produceren en uitleveren van bestellingen zowel voor u als onze medewerkers te vergemakkelijken kunt u gebruik maken van ons klantportaal, waar u eenvoudig en 24/7 bestellingen kunt plaatsen en inzien.

Het klantportaal is met uw smartphone of PC bereikbaar via www.MijnMultifeed.nl.

Geen inloggegevens ontvangen?

Indien u nog geen inloggegevens heeft ontvangen, kunt u dit aangeven via het webformulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk de inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot Mijn Multifeed.

Mijn Multifeed

Aanmelden voor Z factuur

Z factuur is een online facturenservice waar u uw facturen elektronisch ontvangt en beheert. Op deze manier heeft u uw facturen van de afgelopen 7 jaar altijd bij de hand.

Via het formulier 'aanmelden Z Factuur' kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van Z factuur.

Aanmelden Z Factuur